Histori Njerëzore

FLASIM/Kryeministri Rama në bisedë me gazetaren Alice Taylor

INTERVISTA E PLOTË FLASIM (Bisedë me gazetaren Alice Taylor) Kryeministri Edi Rama: Në këtë episod të “Flasim”, e ftuara është një personazh i veçantë, një person që prej shumë kohësh nuk ka dashur të më shikojë me sy, por ka pranuar ftesën dhe me shumë kënaqësi, unë i uroj mirëseardhjen, Alice Taylor. Alice Taylor: Përshëndetje! Kryeministri Edi Rama: Ju luani piano dhe jo shumë ditë më …

Read More »

“30 vjet në shërbim të komunitetit”/Kjo është komandantja e ‘hekurt’, Majlinda Brahja

“30 vjet në shërbim të komunitetit”/Kjo është komandantja e ‘hekurt’, Majlinda Brahja   Kur përmendim termin ‘polici’, secilit prej nesh i shfaqet imazhi i një mashkulli muskuloz, fytyrëashpër.  Por në radhët e saj ka patur, ka dhe do të ketë gra dhe vajza, që kontribuojnë njëlloj. Kjo është Linda Brahj. …

Read More »

“HISTORI NJERËZORE”, ÇDO TË MËRKURË, ORA 18:00

“Replika.al” vjen me një kategori dedikuar njerëzve që kanë kontribuuar, kontribuojnë e do vazhdojnë të japin për shoqërinë shqiptare. Do sjellim rrëfimet, eksperiencat dhe përjetimet e atyre që janë gjithmonë në shërbimin tonë. Ky cikël rrëfimesh, përvojash dhe eksperiencash do të transmetohet çdo të mërkurë ora 18:00 në faqen tonë …

Read More »