Uncategorized

Amnistia për të dënuarit diskutohet në komisionin e sigurisë, përfitojnë 600 persona

Komisioni i sigurisë diskutoi në parim këtë të martë kërkesën e qeverisë për nxjerr nga burgjet përmes amnistisë rreth 600 të dënuar për vepra të lehta penale. Zv.ministri i drejtësisë, Klajd Karameta deklaroi se amnistia është rezultat i një analize të bërë për situatën në burgje dhe se nisma ka në vëmendje të veçantë gratë …

Read More »