Sirenë

Adoleshentet po largohen nga shtëpitë… “Dua të di çfarë bëjnë me vajzën time… e drogojnë a e prostituojnë?” Historia e dhimbshme e një babai të dorëzuar…

Nga Aida Topalli Ishte rreth të 50-tave. I vrarë nga jeta shumë… Dukej që në pamje. Ishte i ulur në një karrige brenda në koridor në ambjentet e një drejtorie vendore të policisë. E pandeha si një të thërritur si të dyshuar për ndonjë vepër penale. Dhe intuita gazetareske më …

Read More »

16 vite shtet, Kosova feston sot pavarësinë

Kosova feston sot 16-vjetorin e Pavarësisë. Më 17 Shkurt 2008, në një mbledhje të jashtëzakonshme ku merrnin pjesë 109 deputetë, Kuvendi shpalli Kosovën shtet të pavarur, sovran dhe demokratik. Flamuri shtetëror i Kosovës u shpalos që në ditën e shpalljes së pavarësisë në seancën solemne të Kuvendit. Ligjshmëria e pavarësisë …

Read More »