Sociale

I 12-të në historinë e Shqipërisë/ Nis Censi i Popullsisë dhe Banesave 2023, penalitete për qytetarët që refuzojnë, ja çfarë duhet të dini

Censi i Popullsisë dhe Banesave 2023, nisi zyrtarisht sot, përmes INSTAT. Censi do të sigurojë një panoramë të gjendjes aktuale të popullsisë së Shqipërisë, ku përfshihen aspektet sociale, ekonomike, lëvizjet demografike dhe shumë të dhëna të tjera, të cilat do të tregojnë qartësisht si dhe ku jetojnë qytetarët e Shqipërisë …

Read More »

“Ilaçe të skaduara, mungon edhe frigoriferi-morg”, zbardhet raporti i KLSH-së për spitalin e Traumës, kërkohet shkarkimi i drejtoreshës

Pas një auditimi të imtësishëm në Spitalin Universitar të Traumës për vitet 2021-2022, Kontrolli i Lartë i Shtetit kërkon ndërprerjen menjëherë të marrëdhënieve të punës për drejtoren e këtij spitali Edlira Bode dhe dy zëvendës drejtorët e tjerë. Sipas KLSH në Spitalin e Traumës, apo siç njihet ndryshe spitali ushtarak, …

Read More »