“HISTORI NJERËZORE”, ÇDO TË MËRKURË, ORA 18:00

“Replika.al” vjen me një kategori dedikuar njerëzve që kanë kontribuuar, kontribuojnë e do vazhdojnë të japin për shoqërinë shqiptare. Do sjellim rrëfimet, eksperiencat dhe përjetimet e atyre që janë gjithmonë në shërbimin tonë.

Ky cikël rrëfimesh, përvojash dhe eksperiencash do të transmetohet çdo të mërkurë ora 18:00 në faqen tonë të web, si dhe në kanalin tonë në Youtube, ‘replikaal’, apo në të gjitha rrjetet e tjera sociale.

Replika.al iu fton të ndani me ne eksperiancat tuaja jetësore dhe në karrierë, që janë gjithnjë në të mirë të komunitetit.

 

 

Check Also

FLASIM/Kryeministri Rama në bisedë me gazetaren Alice Taylor

INTERVISTA E PLOTË FLASIM (Bisedë me gazetaren Alice Taylor) Kryeministri Edi Rama: Në këtë episod të “Flasim”, e ftuara është një personazh i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *