Ermal Mamaqi: Jam një shpirt i lirë. Kam ardhur në këtë planet të ndriçoj shumë shpirtra të tjerë

Ai është i njohur si biznesmen, producent, showman, këngëtar, aktor, komedian shumë i suksesshëm, e së fundmi edhe si spiker motivues. E ka sprovuar vetën në shumë fusha e kjo e ka ndihmuar që ai vetëm të rritet më shumë profesionalisht. Dështimi duket që nuk i përket Ermal Mamaqi, pasi çdo projekt i tij ka një sukses të garantuar. Producenti Ermal Mamaqi në një intervistë për Pozitivi.org ka folur për suksesin në jetë, biznesin si dhe librin e tij “Në Garë me Veten” që bëri shumë zhurmë akoma pa u botuar. Në këtë intervistë pyetjes se si e përshkruan ai veten i përgjigjet kështu…?

Personazhet publik dashje padashje janë në qendër të vëmendjes dhe kjo është një kosto e pakthyeshme për secilin që kur merr një rrugë të tillë. Shumëherë në lupën e portaleve, Ermali ka ditur të ruaj me fanatizëm stabilitetin në familje, ndër të vetmit që nuk i ka dalë asnjë thashethem rozë. Po a është tundur ai për të kundërten?

Botimi i librit “Në Garë me Veten” e vuri në qendër të vëmëndjes autorin, Ermal Mamaqi, për të cilin ka marrë jo vetëm mbështetje dhe komplimenta, por edhe kritika e reagime ironike në rrjetet sociale. Po si e ka pritur të gjithë këtë jehonë producenti?

Ermali pas kaq vitesh është më i plotësuar dhe jo vetëm si artist. Prej disa kohësh ai po realizon disa trajnime për suksesin. Trajnime që fokusohen në zhvillimin dhe përmirësimin personal për jo vetëm, po këto trajnime nuk janë mirëpritur nga disa njerëz. Vetë Ermali e ka një përgjigje për të gjithë skeptikët?

Ndihesh ndonjëherë në garë me Amin në lidhje me karrierën, shoqërinë apo biznesin?

Marrë nga pozitivi.org 

Check Also

FLASIM/Kryeministri Rama në bisedë me gazetaren Alice Taylor

INTERVISTA E PLOTË FLASIM (Bisedë me gazetaren Alice Taylor) Kryeministri Edi Rama: Në këtë episod të “Flasim”, e ftuara është një personazh i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *