Postet e fundit

Helena Halilaj: Kukësi i bën qokën vetes me Albert Halilaj

Tashmë është momenti për të cilin nuk ka nevojë të flitet gjatë, sepse djali për të cilin në mbi dhjetë vite angazhim në politikë, nuk kam parë më shumë pozitivitet dhe pranueshmëri në popull. Ai ndan politikën e bosave, të fortëve dhe arrogantëve, djemtë dhe vajzat e ishave të politikës, …

Read More »