Aparati fotografik dhe fotografia- Libri më i ri në treg, ja pse duhet lexuar

Për të gjithë ju që dëshironi të mësoni rreth aparatit fotografik dhe fotografisë, ky është libri më i ri në treg. Ky libër është i vlefshëm edhe për ata që nuk kanë një aparat fotografik, por përdorin telefonat e tyre për të fotografuar. Teksti shoqërohet me figura ilustruese për ta bërë sa më të thjeshtë për ju.

Ky libër shërben edhe për çdo biznes që dëshiron të fotografojë aktivitetet apo produktet e tyre. Është i përshtatshëm për të gjithë ju që doni të shkoni me pushime dhe të kapni momentet më të veçanta, si dhe për ata që ofrojnë kurse fotografie.

Ky libër vlen për të gjithë ata që e duan fotografinë si pasion apo duan ta kthejnë atë në një profesion. Duke mësuar disa detaje apo hile në fotografi, ju bëni diferencën.

Është vlerësuar nga fotografi Fadil Berisha, regjisori Eduart Grishaj, shkrimtari Ben Blushi dhe fotografi Fation Plaku.

Check Also

Çfarë po ndodh sot me monedhat e huaja? Ja me sa po blihen dhe shiten dollari dhe euro

Sot, më 13 korrik 2024, dollari amerikan blihet me 91.4 lekë dhe shitet me 92.7 lekë. Euro blihet me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *