Postet e fundit

Një ndjekje si në filma/ Policia spanjolle arreston dy trafikantët shqiptarë

Një ndjekje si nëpër filma: kështu përshkruhet operacioni i policisë spanjolle për kapjen e dy trafikantëve shqiptarë në malet e Pallars Jussa. Skuadra Mossos përdori dhe një helikopter për këtë qëllim. Pas një hetimi të gjatë, oficerët e policisë katalanase po përgatiteshin të shkatërronin një plantacion marijuane në një pyll …

Read More »