Postet e fundit

Meta sulmoi SPAK, ambasadori britanik: Mbështetje e fortë për Prokurorinë e Posaçme dhe fund pandëshkueshmërisë

Ambasadori britanik, Alastair King-Smith përsëriti mbështetjen e fortë të Mbretërisë së Bashkuar për Prokurorinë e Posaçme të Shqipërisë, SPAK dhe përpjekjet saj jetike për përmirësimin e llogaridhënies dhe për t’i dhënë fund pandëshkueshmërisë në interes të të gjithë qytetarëve shqiptarë. Kjo deklaratë erdhi pas sulmit të kryetarit të Partisë së …

Read More »