Postet e fundit

Debati i Ramës me ambasadorin rus në OKB tërbon Kremlinin

Nga salla e Këshillit të Sigurimit në OKB, Kryeministri Edi Rama, në rolin e kryesuesit të debatit të nivelit të lartë, mbrojti deri në fund vendimin për të ftuar dhe për t’i dhënë fjalën Presidentit Ukrainas, Volodymyr Zelensky, vendim që solli një debat të fortë mes tij dhe përfaqësuesit të …

Read More »