Postet e fundit

Elon Musk mund të blejë Manchester United

Elon Musk, një nga njerëzit më të famshëm në planetin Tokë, mbetet i interesuar për të blerë Manchester United. Sipas Daily Mail, miliarderi po monitoron nga afër situatën dhe mund të bëjë një ofertë afër të premtes, kur skadon afati. Blerja e Manchester United mund t’i kushtojë Elon Musk 4.5 miliardë. …

Read More »