Postet e fundit

Dybala qetëson Romën, për argjentinasin vetëm lodhje muskulare

Dybala doli nga fusha në fillim të pjesës së dytë ditën e djeshme ndaj Salzburg pasi ndjeu një shqetësim. Roma merr frymë e lehtësuar tashmë, nuk ka dëmtim për Paulo Dybala. Testet instrumentale konfirmuan mbingarkesë muskulare dhe për argjentinasin do të kujdeset stafi mjekësor. Numri 21 nuk do të jetë …

Read More »