Postet e fundit

Policia e Shtetit pjesë e operacionit ndërkombëtar, Balla bën bilancin: 28 të arrestuar, 81 kg drogë dhe armë të sekuestruara në Shqipëri

Ministri i Brendshëm Taulant Balla ka reaguar pas operacionit ndërkombëtar EMPACT JAD 2023, mes datave 13 deri në 18 nëntor, i cili u zhvillua njëkohësisht në 26 vende të Europës, me mbështetjen e Europol, Interpol, Eurojust, Frontex, Agjencisë Europiane të Rojës Kufitare dhe të agjencive të tjera ligjzbatuese ndërkombëtare. Në …

Read More »