Politikë

Rama podcast 3 fituesit e Global CyberDrill 2024: Batalioni special për mbrojtjen e Shqipërisë nga sulmet kibernetike

Në episodin e radhës të Podcast Flasim, kryeministri Edi Rama, kishte të ftuar tre ekspertët e sigurisë kibernetike pjesë e AKSH-it dhe AKCESK, të cilët triumfuan në Global CyberDrill 2024, ku morën pjesë 113 shtete, që u testuan për performancën e tyre në bazë të shpejtësisë dhe reagimit ndaj kërcënimeve kibernetike. …

Read More »