Tirana pa nënkryetarë/ A do të zëvendësojë Frida Pashako, Maznikun?

10 ditë më parë, në Asamblenë e Partisë Socialiste, kryeministri Rama prezantoi edhe ndryshimet e reja në qeveri. Ndër të tjera, morën poste edhe Arbian Mazniku, deri në atë kohë nënkryetar i Bashkisë së Tiranës.

Pak ditë pas këtij posti, një tjetër nënkryetare largohet nga bashkia e kryeqytetit. Bëher fjalë për Anisa Ruseti, e cila mori postin e drejtimit të Agjensisë së Parqeve dhe Rekreacionit. Kështu bashkia më e madhe në vend, ka dy vakanca mjaft të rëndësishme.

Por kush mund të jenë personat që do i zëvendësojnë? Burime thanë për “Replika” se një nga pretendentet kryesore ëshrë Frida Pashako, që aktualisht mban postin e drejtoreshës së Drejtorisë së Planifikimit dhe Urbanizimit në Bashkinë Tiranë.

Check Also

“SPAK është ilaçi i hidhur që o e pi ose vdes” Rama: Jemi në luftë me korrupsionin që prej 10 vjetësh

Kryeminstri Edi Rama paraqiti në parlament projekt-rezolutën për luftën ndaj korrupsionit, ku hodhi poshtë akuzat …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *