Ankimimi i Sali Berishës në Apel, avokati i ish-kryeministrit kërkon shfuqizimin e masës

Për afro dy orë avokati i Sali Berishës Genci Gjokuataj ka renditur të gjitha argumentet ligjore në Apelin e GJKKO, duke pretenduar që masat ndaj ish-kryeministrit duhet të hiqen dhe se janë antikushtetuese.

Avokati thotë se nuk ka vepër penale dhe se nuk ka shkak që për Berishën të mbahet një masë ndaluese si dhe nuk ekziston rreziku që ai të dalë jashtë vendit.

Gjykata ka vendosur që ta ndërpresë seancën dy herë për pak minuta. Sakaq, ka nisur edhe seanca ku do të mbahet seancë për Jamarbër Malltezin.

Check Also

Nis sot shpërndarja e bonusit të fundvitit! Përfitues, 704 mijë pensionistë

Nis sot shpërndarja e bonusit të fundvitit për pensionistët. Drejtori i ISSH, Astrit Hado ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *